Angela Wedding | Integrator
Angela

Angela

Wie is Angela?!!

Als persoon

Ik ben Angela, 46 jaar, vriendin van Djin en mama van 5 mooie individuen, ieder uniek in hun eigen zijn. Bovenal ben ik trotse oma van 2 heerlijke kleinkinderen.
Naast lezen, koken, reizen en voetbal besteed ik vooral graag veel tijd samen met de mensen om mij heen; mijn Inner Circle.

Ik ben graag lief voor mijzelf, zet mijzelf op nummer 1. Als het met mij goed gaat, gaat het met de mensen om mij heen helemaal goed.
Ik start mijn dagen met een wandeling met onze hond, een kop koffie en een boek en schrijven in een van mijn journals. Ja je leest het goed, ik heb meerdere journals, omdat ik graag de focus op 1 ding tegelijk houd en zaken van elkaar gescheiden houd.
Ik ben nieuwsgierig van aard, ga een uitdaging nooit uit de weg, kan genieten van kleine dingen en wordt intens gelukkig van een verschoond bed.

Als ondernemer

Inmiddels heb ik nog een kindje…. mijn bedrijf : “AW view“. Mijn kindje, omdat dit langzaam vorm heeft gekregen in de afgelopen jaren.
Met mijn bedrijf help ik MKB- en KMO-ondernemers om hun toekomstvisie werkelijkheid te maken. Zoals de naam al zegt, doe ik dat door met mijn kijk op zaken jou als MKB- / KMO-ondernemer te helpen om jouw visie om te zetten naar een strategie en de vertaalslag hiervan te maken naar jouw leiderschapsteam.

Ik houd van het ondernemerschap, nieuwe mensen ontmoeten en van andere ondernemers leren. Het is een ongoing proces en verheug me nu al op de mooie uitdagingen die het onderschap me biedt.

Als integrator

Als Integrator ben ik iemand met een sterke helicopterview, waarmee ik het grote geheel duidelijk in beeld heb en vanuit daar in staat ben om dit in behapbare doelen om te zetten. Door mijn focus op de doelen te houden en het leiderschapsteam te managen, kan jij dit loslaten en je creatieve brein de vrije loop geven. Want laten we eerlijk zijn, je leiderschapsteam managen en bezighouden met doelen is niet waar jij ondernemer voor bent geworden.

Ik ben van de open en eerlijke communicatie, zeg waar het op staat en draai niet om de grote brei heen. Niet altijd makkelijk, maar zo weten we wel meteen wat we aan elkaar hebben. Ik ben van mening dat we op deze manier de focus op de groei van jouw bedrijf kunnen richten ipv allerlei bijzaken.

Wil je weten of er een klik is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.