AW view
Angela

Angela

Wie is Angela?!!

Als persoon

Ik ben Angela, 45 jaar, vriendin van Djin en ik ben mama van 5 mooie individuen, ieder uniek in hun eigen zijn. Bovenal ben ik oma van 2 heerlijke kleinkinderen.
Naast lezen, koken, reizen en voetbal besteed ik vooral graag veel tijd met de mensen om mij heen; mijn Inner Circle.
Ik ben graag lief voor mijzelf, start mijn dagen met meditatie, een wandeling met onze hond, een kop koffie en een boek. Daarna mag de hectiek van de dag beginnen!!

Als ondernemer

Inmiddels heb ik nog een kindje…. mijn bedrijf : “AW view“. Mijn kindje, omdat dit langzaam vorm heeft gekregen in de afgelopen jaren.
Met mijn bedrijf help ik MKB-ondernemers om hun toekomstvisie werkelijkheid te maken. Zoals de naam al zegt, doe ik dat door met mijn kijk op strategisch en tactisch niveau zaken over te nemen, zodat jij als visionair weer kunt gaan ondernemen.

Als integrator

Als Integrator ben ik iemand met een sterke helicopterview, waarmee ik het grote geheel duidelijk in beeld heb en in staat ben om dit in behapbare doelen om te zetten. Door mijn focus op de doelen te houden en het team te managen, kan jij dit loslaten en je creatieve brein de vrije loop geven. Want laten we eerlijk zijn, je team managen en je met doelen bezig houden is niet waar jij ondernemer voor bent geworden.

Ik ben van de open en eerlijke communicatie, zeg waar het op staat en draai niet om de grote brei heen. Niet altijd makkelijk, maar zo weten we wel meteen wat we aan elkaar hebben. Ik ben van mening dat we op deze manier de focus op de groei van jouw bedrijf kunnen richten ipv allerlei bijzaken.

Wil je weten of er een klik is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.